Два дні поліція, нацгвардія і тероборона патрулюватимуть Київ

Два дні поліція, нацгвардія і тероборона патрулюватимуть Київ

Укрінформ
Поліцейські Києва посилили заходи безпеки в місті 8 і 9 травня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція України.

8 та 9 травня правоохоронці спільно з військовослужбовцями Національної гвардії України, представниками добровольчих формувань територіальних громад посилено патрулюватимуть вулиці міста, парки та сквери.

Забезпечення публічної безпеки та порядку також відбуватиметься у місцях можливих покладань квітів, у тому числі поблизу меморіалів (пам’ятників) шляхом виставлення піших нарядів.

Також у ці поминальні дні правоохоронці стежитимуть за правопорядком поблизу кладовищ.

Читайте також: Зеленський пропонує відзначати День пам’яті та перемоги над нацизмом 8 травня

Співробітники поліції вкотре закликають громадян не нехтувати сигналами повітряної тривоги та проходити до найближчого укриття.

Вони нагадують про мінну небезпеку у лісосмугах на звільнених територіях області та просять не проводити відпочинок у лісах та на узбережжях водойм.

Також поліцейські нагадують, що в Києві діє комендантська година з 00:00 до 05:00.

У цей час заборонено пересуватись вулицями міста. Усіх жителів столиці закликають неухильно дотримуватись обмежень воєнного стану.

Поліцейські й надалі продовжують вибірково перевіряти документи у жителів міста, тож просять з розумінням ставитись до таких заходів та сприяти правоохоронцям у виконанні ними службових обов’язків.

Читайте також: російські спецслужби на 9 травня можуть готувати провокації - розвідка

Як повідомляв Укрінформ, заступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що імовірність загострення у війні з боку російської федерації на 9 травня неможливо спрогнозувати, вона існує незалежно від дати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-