«Озеленення планети»: третій Президент, урядовці та посли висадять дерева у Пущі-Водиці

«Озеленення планети»: третій Президент, урядовці та посли висадять дерева у Пущі-Водиці

Укрінформ
У Києві, на території Пущі-Водиці, в суботу відбудуться заходи акції «1 мільйон дерев за 1 добу у 100 країнах світу» в межах проєкту «Озеленення планети».

Про це повідомляє Укрінформ.

Учасники висадять іменні дерева, відбудуться прямі включення з різних країн, де в цей час також висаджуватимуть дерева з метою фіксації світового рекорду.

О 17:00 відбудеться висадження мільйонного дерева задля фіксації рекорду цього року з онлайн-включенням зі співорганізаторами 100 країн світу та 25 регіонів України.

Читайте також: Проєкт «Озеленення планети»: саджанці з Львівщини надіслали в усі міністерства та ОДА

У заході братимуть участь перші особи держави, понад 20 послів іноземних держав в Україні, блогери, які опікуються тематикою екології. Зокрема, учасниками стануть віцепрем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина, міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко; голова Державного агентства розвитку туризму України Мар’яна Олеськів, перший заступник міністра захисту довкілля та природних ресурсів Богдан Боруховський, третій Президент України Віктор Ющенко.

Захід відбуватиметься з дотриманням строгих карантинних норм відповідно до нормативних положень.

Читайте також: У Києві висадили «Алею єдності»

Ініціював екологічну акцію благодійний фонд «Озеленення України» за підтримки Міндовкілля, Держлісагентства та Міністерства закордонних справ України.

Метою Greening of the Planet є масштабне озеленення планети та привернення уваги до найбільшої проблеми століття – глобальної зміни клімату.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-