Київавтодор заперечує появу нових тріщин на «мосту Кличка»

Київавтодор заперечує появу нових тріщин на «мосту Кличка»

Укрінформ
У КК "Київавтодор" зазначають, що жодних нових пошкоджень на пішохідно-велосипедному мосту, що з’єднує парк "Володимирська гірка" з аркою Дружби народів у Києві, не зафіксовано.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє КК "Київавтодор" у Фейсбуці.

"В останні дні у ЗМІ розповсюджується інформація, що на пішохідно-велосипедному Володимирському мосту знову пошкодилось скло. При цьому публікації супроводжують фото середини грудня 2020 року(!). Адже саме тоді ці пошкодження і були виявлені", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Кличко розповів, які дороги відремонтують у столиці цього року

Як зазначається, на сьогодні КП «Київський інженерний центр», який був замовником робіт з будівництва мосту, очікує на поставку нового скла.

"Як повідомлялось раніше, склопакет виготовляється за індивідуальним замовленням. Поставка склопакету очікується на кінець березня. Ще раз підкреслюємо, що жодних нових пошкоджень на пішохідно-велосипедному мосту не зафіксовано", - повідомили у відомстві.

Роботи із заміни пошкодженого склопакету будуть здійснені за рахунок гарантійних зобов’язань підрядника, тобто безкоштовно для міського бюджету.

Читайте також: Укравтодор - про передачу київського мосту державі: Успішні приклади уже є

Як повідомлялося, у травні 2020 року у Києві на пішохідно-велосипедному мосту, що з’єднує парк "Володимирська гірка" з аркою Дружби народів, тріснуло скло.

Крім цього повідомлялося, що на пішохідному мосту верхнє скло - плівку замінять на броньоване скло.

У травні 2019 року за участю мера столиці Віталія Кличка відбулося відкриття пішохідно-велосипедного мосту, що з’єднує парк "Володимирська гірка" з аркою Дружби народів. Проте вже 26 травня на новому мосту тріснули два скла, людей евакуювали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-