Киянам обіцяють, що ремонт котлів на ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6 не

Киянам обіцяють, що ремонт котлів на ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6 не "перекриє" гарячу воду

Укрінформ
КП "Київтеплоенерго" готує столичні ТЕЦ до наступного опалювального сезону, зокрема буде відремонтовано 11 водогрійних котлів.

Про це повідомляє пресслужба підприємства у Facebook.

"Ремонтні роботи проводяться без припинення гарячого водопостачання до помешкань киян", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в ході підготовки до опалювального сезону 2020/2021 на київських теплоелектроцентралях (ТЕЦ) розпочалися ремонти основного обладнання, націлені на підвищення надійності та ефективності теплогенерації під час опалювального сезону.

Читайте також: Борги киян за опалення і гарячу воду зросли до 2 мільярдів

Енергетики планують відремонтувати 11 водогрійних котлів на ТЕЦ-5 та ТЕЦ-6. Теплоелектроцентралі забезпечують теплом та гарячою водою близько 60% киян — понад 650 тис. домогосподарств восьми адміністративних районів столиці (Дарницькому, Солом’янському, Печерському, Голосіївському, Деснянському, Оболонському, Подільському та частині Шевченківського). Також ТЕЦ виробляють електроенергію для Об’єднаної енергосистеми України.

«Наразі на ТЕЦ-6 ми вже відремонтували два водогрійні котли, ще один — в ремонті. На ТЕЦ-5 роботи ведуться на одному водогрійному котлі. До кінця міжопалювального сезону буде проведено ремонт 11 водогрійних котлів на обох ТЕЦ, що дозволить нам підготувати обладнання до навантажень в ході опалювального сезону та підвищити надійність системи теплогенерації ТЕЦ в цілому», — зазначив директор структурного підрозділу «Київські ТЕЦ» КП Київтеплоенерго Олександр Шевченко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-