Столичний Ocean Plaza все ще зачинений - усувають наслідки аварії

Столичний Ocean Plaza все ще зачинений - усувають наслідки аварії

Укрінформ
ТРЦ "Ocean Plaza" повідомляє, що центр зачинений для відвідувачів, оскільки там проводять роботи з усунення наслідків аварії тепломереж.

Про це Ocean Plaza повідомляє у Facebook.

"14 cічня ТРЦ "Ocean Plaza" буде зачинений для відвідувачів. Вчора, 13 січня 2020 року, о 20:30 стався прорив міської тепломережі поблизу ТРЦ "Ocean Plaza". Згідно з офіційною заявою представника КМДА, причиною пошкодження тепломережі стала фізична зношеність труби магістрального трубопроводу. Персонал і відвідувачі ТРЦ були екстрено евакуйовані та отримали необхідну допомогу", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що в Ocean Plaza проводяться роботи з усунення наслідків аварії та перевірка комунікацій. Про відновлення роботи ТРЦ буде повідомлено додатково.

Читайте також: У столиці 80% тепломереж потребують ремонту - Київтеплоенерго

Водночас у ТРЦ "Ocean Plaza" у відповідь на запитання Укрінформу щодо суми збитків внаслідок аварії відмовилися від коментарів, а також відмовилися надавати контакти працівників центру для отримання цієї інформації.

Як повідомляв Укрінформ, 13 січня у Голосіївському районі столиці по вул. Антоновича внаслідок прориву тепломережі стався розлив гарячої води та підтоплення першого поверху і підвального приміщення ТРЦ "Ocean Plaza".

Транспортний рух вулицею Антоновича, де розташований торговий центр, перекритий. В КМДА обіцяють відновити його у другій половині середи, 15 січня.

Читайте також: Столична влада компенсує збитки водіям, чиї авто постраждали в Ocean Plaza

У київських лікарнях перебувають 5 постраждалих внаслідок прориву труби з гарячою водою біля Ocean Plaza. У Департаменті охорони здоров’я Києва стверджують, що з 11 осіб, які звернулися за медичною допомогою, шестеро госпіталізації не потребували.

Прокуратура міста Києва за цим фактом відкрила провадження за попередньою кваліфікацією ч. 1 ст. 275 Кримінального кодексу України (Порушення під час розроблення, конструювання, виготовлення чи зберігання промислової продукції правил, що стосуються безпечного її використання, а також порушення під час проєктування чи будівництва правил, що стосуються безпечної експлуатації будівель і споруд, особою, яка зобов'язана дотримуватися таких правил, якщо це створило загрозу загибелі людей чи настання інших тяжких наслідків або заподіяло шкоду здоров'ю потерпілого).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-