У Києві п'яний заступник голови РДА травмував поліцейську

У Києві п'яний заступник голови РДА травмував поліцейську

Фото
Укрінформ
У Києві на Південному мосту в четвер ввечері нетверезий заступник голови Голосіївської райдержадміністрацій Юрій Ткаченко травмував патрульну, яка оформляла дорожньо-транспортну пригоду.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Зазначається, що о 20:36 на лінію 102 надійшло повідомлення, що на Південному мосту у бік лівого берега сталося ДТП без потерпілих за участю двох машин: Skoda догнала Nissan. На місце прибув екіпаж патрульних поліцейських для оформлення ДТП, який припаркував службовий автомобіль попереду Nissan. При складанні матеріалів патрульна перебувала між службовим автомобілем і Nissan.

Читайте також: На виїзді з Києва зіткнулися вантажівка Volvo та військовий КрАЗ

У цей момент водій автомобіля BMW, рухаючись у напрямку лівого берега, скоїв зіткнення з автомобілем Skoda, який в свою чергу врізався у Nissan. У результаті патрульну затиснуло між двома машинами, вона отримала травму ноги. Крім того, на погане самопочуття поскаржилися двоє дорослих і неповнолітня дитина, які перебували в салоні Skoda. Всім їм надають необхідну медичну допомогу.

Правоохоронці встановили, що за кермом BMW перебував заступник голови районної державної адміністрації Києва, який мав явні ознаки алкогольного сп'яніння.

Читайте також: ДТП на Житомирщині: перекинувся автомобіль конвойної служби, є постраждалі

На аварію з участю столичного чиновника відреагував і мер Києва Віталій Кличко. На своїй сторінці в Facebook він написав, що вже дав доручення голові Голосіївської райдержадміністрації терміново подати документи, необхідні для звільнення Юрія Ткаченка.

"Новина неприємна для мене. І як для громадянина, і як для керівника міста. Деякі столичні чиновники їздять нетверезими за кермом, ще й влаштовують ДТП. Одного такого завтра вранці звільняю", – зазначив столичний градоначальник.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-