На виїзді з Києва зіткнулися вантажівка Volvo та військовий КрАЗ

На виїзді з Києва зіткнулися вантажівка Volvo та військовий КрАЗ

Фото
Укрінформ
На виїзді з Києва сталося зіткнення вантажівки, що перевозила МАФ, та військового автомобіля КрАЗ. Водія цивільної вантажівки госпіталізували з незначними травмами.

Про це повідомляє Командування Повітряних сил ЗСУ на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні, 5 лютого, близько 7.00 на виїзді з Києва (Брест-Литовське шосе) сталася ДТП за участю військового автомобіля КрАЗ, що належить одній із військових частин Повітряних Сил ЗС України на Житомирщині. За попередніми даними водій вантажівки Volvo, яка перевозила МАФ, не впорався з керуванням та врізався у задню частину платформи, яку тягнув військовий тягач", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, при зіткненні удар випав на пасажирське сидіння цивільної вантажівки. "Кабіна була повністю зім'ята, тому водієві з автомобіля допомагали вибратися військові. Його госпіталізували з незначними травмами, бо він відчув біль у ділянці шиї", - уточнюється в повідомленні.

За словами заступника командира військової частини Костянтина Сидорова, за кермом військового тягача був досвідчений водій – військовослужбовець із багаторічним стажем водіння великогабаритної техніки.

Водій стверджує, що рухався до місця дислокації військової частини по правій смузі із встановленою швидкістю (не більше 40 км/год для цього типу транспорту). Відчув удар і діяв за всіма правилами: викликав швидку, надав допомогу потерпілому, сповістив правоохоронців та керівництво військової частини.

Читайте також: За добу в Україні сталося понад 700 ДТП

Також зазначається, що на місці ДТП працювали представники Національної поліції, військової служби правопорядку. Причини аварії встановлюються.

Наразі безперешкодний рух по транспортній магістралі відновлено. Тягач прибув до місця дислокації.

Фото: Командування Повітряних Сил ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-