ДТП на Житомирщині: перекинувся автомобіль конвойної служби, є постраждалі

ДТП на Житомирщині: перекинувся автомобіль конвойної служби, є постраждалі

Фото
Укрінформ
На околиці Житомира сталася ДТП, в яку потрапили дві автівки та транспортний засіб конвойної служи поліції, що перевозив трьох заарештованих.

У результаті аварії травми отримали двоє людей, повідомляє відділ комунікації поліції Житомирщини.

«Попередньо встановлено, що близько 11.00 у м. Житомирі, по вул. Київське шосе, водій BMW, 29-річний житомирянин, не впоравшись з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення із автомобілем «ГАЗель» роти конвойної служби ГУНП в Житомирській області, від чого той перекинувся на бік. У подальшому з ним зіткнувся автомобіль Renault Kangoo під керуванням 33-річного жителя с. Глибочиці Житомирського району, який їхав позаду у попутному напрямі», - йдеться у повідомленні.

Водій Renault Kangoo отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований. Крім того, медична допомога надавалась 29-річній поліцейській конвойної служби.

Читайте також: Нарколог підтверджує опіати в аналізах Зайцевої, але заперечує наркотичне сп'яніння

Автомобіль поліції транспортував 3 арештованих, вони не отримали травм - після огляду лікарями їх було доставлено до місця утримання.

Нині триває з’ясування та фіксація всіх обставин події. Попередня кваліфікація – ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-