У середу Кличко відкриє Kyiv Smart City Forum

У середу Кличко відкриє Kyiv Smart City Forum

Укрінформ
Київ готовий ділитися з іншими містами досвідом впровадження успішних інноваційних рішень, які роблять життя жителів комфортним і безпечним, а процеси управління містом - відкритими та прозорими.

Про це заявив Київський міський голова Віталій Кличко, який у середу, 31 жовтня, відкриє Kyiv Smart City Forum 2018, повідомляється на його сайті

«Створення smart-інфраструктури Києва розпочалося 3 роки тому. Сьогодні Київ уже готовий ділитися з іншими містами досвідом щодо впровадження успішних інноваційних рішень, які роблять життя мешканців комфортним і безпечним, а процеси управління містом - відкритими та прозорими», - зазначив Кличко.

За його словами, Київ - перше місто в Україні, яке системно впроваджує «розумні» технології та активно розбудовує міську цифрову інфраструктуру. Глобальна мета - аби українська столиця стала одним з найбільш технологічно розвинених міст світу.

Як зазначається в повідомленні, Київська міська державна адміністрація та ініціатива Kyiv Smart City організовують Kyiv Smart City Forum вже втретє з метою популяризувати сучасні smart-технології в міській інфраструктурі.

Читайте також: Київ спрямує на закупівлю “швидких” 190 мільйонів – Кличко

На учасників Kyiv Smart City Forum 2018 чекають: 50 найцікавіших іноземних та українських спікерів, 6 тематичних секцій та виступи формату Short Talks. Понад 1200 учасників, Smart Expo Zone, LOUNGE ZONE.

Захід розпочнеться о 9.00 за адресою: КВЦ «Парковий», Паркова дорога, 16a.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-