У столиці відбудеться всеукраїнський ярмарок органічних продуктів - Мінагро

У столиці відбудеться всеукраїнський ярмарок органічних продуктів - Мінагро

Укрінформ
У Києві 15 вересня відбудеться десятий Всеукраїнський ярмарок органічних продуктів.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства України.

«15 вересня заступник міністра аграрної політики та продовольства України з питань євроінтеграції Ольга Трофімцева вітальним словом відкриє десятий Всеукраїнський ярмарок органічних продуктів. Організатором заходу є Федерація органічного руху України», - йдеться в повідомленні.

Відвідувачі ярмарку зможуть купити, продегустувати та придбати різноманітні овочі, фрукти, ягоди, горіхи, мед, печиво, ковбасні та молочні вироби, та ще багато інших сертифікованих органічних продуктів українського виробництва з усіх регіонів країни.

Читайте також: У Держспоживслужбі пояснили як увести відому систему безпеки харчових продуктів

Міністерство повідомляє, що ярмарок відбудеться у Києві на Контрактовій площі за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України, Київської міської державної адміністрації, Швейцарської Конфедерації в рамках Проекту «Розвиток органічного ринку в Україні», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія). А також за підтримки проекту «Німецько-української співпраці в галузі органічного землеробства», USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» та Президентського фонду Леоніда Кучми «Україна».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-