Мотоцикліст стріляв у водія автобуса, “звільняючи” собі дорогу

Мотоцикліст стріляв у водія автобуса, “звільняючи” собі дорогу

Укрінформ
У Києві мотоцикліст і водій автобуса не поділили дорогу. Спочатку між чоловіками виникла бійка, а згодом водій двоколісного застосував зброю.

Про це інформує відділ комунікації поліції Києва.

Подія сталася у четвер на вулиці Данила Щербаківського поблизу станції метро "Нивки": через конфлікт на дорозі щодо першочерговості проїзду обидва транспортні засоби зупинилися. Водії почали сваритися, потім у хід пішли кулаки, а згодом мотоцикліст дістав зброю і зробив кілька пострілів, сказано у повідомленні.

Потерпілого, 1975 р. н., із тілесними ушкодженнями госпіталізували. Стрілка затримали, це – житель Київської області, 1988 р.н.

Читайте також: Поліція завела справу через бійку із стріляниною біля ринку в Києві

Слідчо-оперативна група Шевченківського управління поліції провела огляд місця події. За попереднім висновком експерта, зловмисник стріляв із травматичної зброї.

За фактом бійки зі стріляниною розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Стрілка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відповідно до санкції статті, йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Фото: Київ оперативний

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-