Поліція завела справу через бійку із стріляниною біля ринку в Києві

Поліція завела справу через бійку із стріляниною біля ринку в Києві

Укрінформ
Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом бійки із стріляниною біля одного із столичних ринків, що сталася 15 серпня.

Про це інформує прес-служба МВС.

“За фактом бійки зі стріляниною слідчі Деснянського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють учасників та причини конфлікту”, - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що з місця події вилучили гільзи, їх відправлять на експертизу. За попереднім висновком експерта, стріляли з травматичної зброї.

Окрім того, на місці конфлікту виявлено автомобіль "БМВ", який, за поліцейськими базами, перебуває в розшуку як викрадений в Обухові. З мікроавтобусу "Мерседес", який затримали біля Гідропарку, вилучено димову шашку та бронежилет.

Читайте також: Поліція затримала двох осіб, які влаштували стрілянину на столичному ринку

“На цей час до поліції ніхто з учасників конфлікту із заявами про вчинення злочину не звертався, а молодики, яких затримали поліцейські, заперечують свою причетність до подій біля ринку”, - додали у МВС.

Наголошується, що, зважаючи на всю зібрану інформацію, правоохоронці зробили висновок, що зустріч була заздалегідь спланована, і активні учасники конфлікту - знайомі між собою.

Як повідомлялося, на одному зі столичних ринків 15 серпня сталася бійка зі стріляниною.

Пізніше поліція затримала двох осіб, які влаштували цю стрілянину.

За даними ЗМІ, це відбулося на Троєщині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-