У Києві оголосили конкурс на будівництво сміттєпереробного заводу

У Києві оголосили конкурс на будівництво сміттєпереробного заводу

Укрінформ
КП «Київкомунсервіс» оголосило конкурс із визначення виконавця послуг із перероблення (оброблення) та захоронення побутових відходів, що утворюються у м. Києві.

Про це у прес-службі повідомили у КМДА.

"Конкурс проходитиме у два етапи: на першому етапі здійснюється оцінка відповідності учасників кваліфікаційним вимогам, на другому - розгляд та оцінка пропозицій", - йдеться у повідомленні.

Учасниками конкурсу можуть бути суб'єкти господарювання усіх форм власності. Кількість учасників конкурсу не обмежується.

Відповідна конкурсна документація опублікована на сайті організатора конкурсу - Київкомунсервісу (українською та англійською мовами).

Читайте також: У Києві планують збудувати новий завод із перероблення сміття

Конкурс проводиться на підставі, зокрема, рішення Київської міської ради «Про деякі питання щодо поводження з побутовими відходами на території міста Києва» та «Про введення в дію рішення конкурсної комісії з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території міста Києва».

Заявки на участь у конкурсі розпочнуть приймати з 28 серпня 2018 року. Проведення першого етапу конкурсу - через тридцять днів після старту прийому заявок, однак із конкурсною документацією можна ознайомитися вже зараз.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-