Водія Hummer після смертельної ДТП привезли до наркологічної лікарні

Водія Hummer після смертельної ДТП привезли до наркологічної лікарні

Укрінформ
Водія автомобіля Hummer, який у Києві збив на смерть 10-річну дівчинку, доставили після затримання до Київської міської наркологічної клінічної лікарні «Соціотерапія» для проходження освідування на стан алкогольного та наркотичного сп’яніння.

Готується клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді арешту та про арешт автомобіля, повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

"23-річного водія затримали біля ТЦ "Парус" на вул. Мечнікова та доставили до Київської міської наркологічної клінічної лікарні "Соціотерапія" для проходження освідування на стан алкогольного та наркотичного сп’яніння", - йдеться у повідомленні.

Наразі винуватця трагедії затримано. Йому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Також вирішується питання про додаткову кваліфікацію його дій за ст. 135 КК України (залишення у небезпеці). Готується клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте також: Смертельна ДТП у центрі Києва: водію оголосили підозру

Крім того, прокуратурою міста Києва готується клопотання до суду про арешт автомобіля Hammer.

Як запевняють у прокуратурі, проводяться всі необхідні слідчі дії для встановлення обставин дорожньо-транспортної пригоди та її механізму. 

Як повідомляв Укрінформ, прокуратура Києва повідомила про підозру 23-річному водію автомобіля Hummer - винуватцю ДТП, що сталася 24 липня о 22 год. 30 хв. на бульварі Лесі Українки, внаслідок якої загинула 10-річна дівчинка.

Водій автомобіля Hummer, грубо ігноруючи правила дорожнього руху, а саме червоний сигнал світлофору, здійснив наїзд на неповнолітню дівчину, яка переходила дорогу на регульованому пішохідному переході. Від отриманих травм 10-річна дитина померла в кареті швидкої медичної допомоги.

Підозрюваний - Кирило Островський, колишній боксер.

Фото: Інформатор

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-