Смертельна ДТП у центрі Києва: водію оголосили підозру

Смертельна ДТП у центрі Києва: водію оголосили підозру

Укрінформ
Водію автомобіля Hummer, який на смерть збив 24 липня ввечері у центрі Києва неповнолітню дівчинку, оголосили підозру.

Про це в ефірі телеканалу “112 Україна” повідомив очільник поліції Києва Андрій Крищенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ця подія сталася вночі, дівчинка померла в кареті швидкої допомоги. Водія 1995 року народження було затримано, йому вже повідомлено про підозру за ст 286 ч 2 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами)", - сказав Крищенко.

Крищенко поінформував, що санкція статті передбачає від 3 до 8 років позбавлення волі.

За його словами, наразі тривають слідчі дії, у водія відібрані біологічні зразки для проведення експертизи на встановлення фактів наркотичного або алкогольного сп'яніння.

Читайте також: У Києві водій на Hummer насмерть збив дитину і намагався втекти

Як повідомлялося, водій автомобіля Hummer збив 24 липня ввечері неповнолітню дівчинку, яка переходила дорогу на пішохідному переході на бульварі Лесі Українки. Після наїзду водій іномарки зник з місця пригоди, але згодом його затримали.

Деякі ЗМІ повідомляють, що водієм, який на смерть збив дівчинку, виявився колишній боксер Кирило Островський.

Зокрема, як інформує "Київ оперативний", затриманим водієм "виявився колишній боксер, а нині - директор, власник і інвестор фірми Fit & Sweet Кирило Островський, 1995 року народження".

Фото: Інформатор

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-