Столичне метро 25-26 липня обмежить вхід на чотири станції

Столичне метро 25-26 липня обмежить вхід на чотири станції

Укрінформ
У Київському метрополітені 25 та 26 липня можливе обмеження на вхід для пасажирів станцій "Дружби народів", "Печерська", "Майдан Незалежності" і "Хрещатик".

Про це повідомили у прес-службі Київського метрополітену.

"У зв'язку з проведенням масових заходів у місті можливе обмеження (не закриття) на вхід для пасажирів станцій: "Дружби народів", "Печерська", "Майдан Незалежності" і "Хрещатик" - 25 липня; "Майдан Незалежності" і "Хрещатик" - 26 липня", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, 25 липня у Ботанічному саду ім. Гришка відбудеться масштабне шоу до Дня Незалежності України "З Днем народження, Україно!". Початок - о 20.00. Вхід - вільний. Серед запрошених гостей - Олег Винник, Оля Полякова, TAYANNA, Макс Барських, ALEKSEEV, Сергій Бабкін, THE HARDKISS, гурти "НеАнгели", "ТІК" та "Антитіла", Alyosha, Даша Астаф'єва, TARABAROVA, Freedom-jazz.

Читайте також: Армія показала техніку, що буде на параді у День Незалежності

Окрім того, 25-26 липня на стадіоні "Динамо" ім. Лобановського відбудеться UPARK FESTIVAL 2018. На фестиваль запрошені Gorillaz, Massive Attack, Bonobo, Tove Lo, Young Fathers, Kaleo, ONUKA, YUKO та багато інших.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-