Армія показала техніку, що буде на параді у День Незалежності

Армія показала техніку, що буде на параді у День Незалежності

Фото
Укрінформ
Сухопутні війська Збройних Сил  України повідомляють, що триває підготовка  озброєння,  техніки та парадних розрахунків до параду з нагоди 27-ї річниці Незалежності України.

Про це йдеться на сторінці Сухопутних військ ЗСУ у Facebook.

"Триває підготовка озброєння, військової техніки та парадних розрахунків до участі в параді військ з нагоди 27-ї річниці Незалежності України. На військовому аеродромі в смт Озерне Командувач Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-полковник Сергій Попко перевірив хід підготовки військової техніки, яку буде залучено до параду", - зазначається у дописі.

Сухопутні війська готують техніку та парадні розрахунки до параду / Фото: Міністерство оборони України

Попко відзначив, що всі заходи з підготовки до параду відбуваються за графіком та знаходяться на постійному контролі.

Цьогоріч у параді військ головною вулицею столиці поряд із пішими розрахунками пройде більше 200 одиниць військової техніки.

Читайте також: Sea Breeze: Україна, Молдова і США відпрацювали десантні операції

11 квітня 2018 року Президент України Петро Порошенко підписав Указ «Про відзначення 27-ї річниці незалежності». Військовий парад відбудеться 24 серпня у Києві на вулиці Хрещатик та Майдані Незалежності. Безпосереднє керівництво підготовкою та проведенням заходу покладено на міністра оборони України генерала армії України Степана Полторака.

Глава держави доручив Кабінету міністрів затвердити та забезпечити виконання плану заходів з підготовки і відзначення 27-ї річниці незалежності України, а державному комітету телебачення і радіомовлення — організувати висвітлення заходів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-