Заступник директора київської гімназії незаконно зберігав боєприпаси

Заступник директора київської гімназії незаконно зберігав боєприпаси

Укрінформ
Київська міська державна адміністрація спільно із Головним управлінням Національної поліції у місті Києві викрила заступника директора однієї зі столичних гімназій, який підозрюється у підробленні документів, незаконному зберіганні боєприпасів та психотропних засобів.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Під час проведення слідчих дій співробітники поліції 30 травня 2018 року виявили у службовому кабінеті вказаного заступника директора предмети, схожі на запал до бойової гранати, психотропні засоби, пристрій для відстрілу гумових куль та боєприпаси до нього", - йдеться у повідомленні.

Також 29 травня 2018 року вказаний заступник директора, використовуючи завідомо підроблений примірник розпорядження КМДА, намагався потрапити до кабінету директора гімназії, взяти контроль над фінансово-господарською діяльністю закладу.

Зазначається, що наразі готові документи про звільнення із займаної посади зазначеного заступника директора. Також підписано наказ про звільнення за системні порушення директора гімназії. Ситуація у гімназії перебуває під посиленим контролем правоохоронців та представників Київської міської державної адміністрації. До охорони гімназії також залучено співробітників формування «Муніципальна варта».

Читайте також: В Одесі судитимуть трьох екс-керівників підрозділів МВС

Тривають слідчі дії, підозрюваному обирається запобіжний захід.

Як повідомлялося, у квітні цього року представники антикорупційних служб КМДА провели перевірку фінансово-господарської діяльності цієї гімназії, матеріали із виявленими порушеннями направлено до органів поліції для відкриття кримінального провадження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-