Зібрані на Віденському балу гроші передали центру реабілітації дітей з інвалідністю

Зібрані на Віденському балу гроші передали центру реабілітації дітей з інвалідністю

Фото
Укрінформ
Сертифікат на суму 833 тисячі гривень, які були зібрані під час благодійного Віденського балу, передано до Київського центру реабілітації дітей з інвалідністю.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«У цьому році нам вдалося зібрати 833 тисячі гривень. Ми дуже задоволені цим результатом. Крім того, у багатьох наших вихованців, які брали участь у Віденському балі, помічений великий прогрес у відновленні роботи нижніх кінцівок. Танці позитивно впливають на дітей з інвалідністю. Вони дарують незабутні враження, а також сприяють реабілітації та соціалізації дітей», - зазначила керівник Київського центру реабілітації дітей з інвалідністю Олена Терещенко.

Київський Віденський бал 2018 року був присвячений спортивним досягненням і Кубку УЄФА. У ньому взяло участь 150 дітей, в тому числі 11 вихованців Київського центру реабілітації дітей з інвалідністю.

Київський міський центр реабілітації дітей з інвалідністю отримав 840 тисяч благодійних коштів/ Фото Олени Худякової

«У цьому році лот віце-президента УЄФА Григорія Суркіса визнано найдорожчим. Другим за вартістю лотом стала картина художниці Лани Кауфман «Океан». Також в аукціоні взяла участь співачка Наталія Могилевська, яка продала написану нею книгу», - розповіла організатор балу Марина Ігнатуша.

Читайте також: На Віденському балу продадуть лоти від відомих спортсменів

Крім того, з 1 по 3 червня на Контрактовій площі пройде благодійний Київський бал, задуманий як відкритий захід для киян і гостей міста.

«У день захисту дітей ми поставимо рекорд: більше тисячі дітей одночасно станцюють «Київський вальс». Тим самим ми привернемо увагу до талантів маленьких українців», - зауважила Ігнатуша. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-