На Віденському балу продадуть лоти від відомих спортсменів

На Віденському балу продадуть лоти від відомих спортсменів

Укрінформ
На благодійному аукціоні під час Віденського балу, який відбудеться у столичній мерії вже цієї суботи, 21 квітня, гості зможуть придбати лоти від відомих українських спортсменів - Еліни Світоліної, Андрія Шевченка, Олександра Шовковського, Віталія Кличка та інших.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в оргкомітеті балу.

"Як і на кожному Віденському балі у світі, у Києві відбудеться благодійний аукціон – на нього надали лоти відомі спортсмени Еліна Світоліна, Андрій Шевченко та Олександр Шовковський і багато інших. Підуть з молотка і боксерські рукавички Київського міського голови Віталія Кличка; торік такі ж стали на балу найдорожчим лотом", - розповіли організатори.

Ще однією унікальною пропозицією аукціону стане авторський шедевр від найвідомішого українського кондитера Валентина Штефаньо - безпосередньо на балу він створить дерево сакури з 15 кг чорного та білого шоколаду.

Кошти від благодійного аукціону спрямують на програми столичного Центру реабілітації дітей з інвалідністю – інноваційного закладу, допомоги якого потребують щороку понад 8 тисяч дітей, зазначили в оргкомітеті.

Цьогорічний благодійний Віденський бал присвячений спортивним досягненням, адже проходить напередодні фіналу Ліги Чемпіонів у Києві.

"Віденський бал повернувся до Києва як масштабний міжнародний щорічний проект у 2017 році, і тепер ми щороку будемо присвячувати його знаковим подіям для міста, всієї країни. Минулого року це було Євробачення, зараз – Ліга Чемпіонів. Щоразу бал стає великою благодійною соціальною ініціативою, яка знаходять все більший відгук в українському суспільстві", - зазначила ексклюзивний організатор віденських балів у Києві, генеральний директор групи компаній Brandberg Марина Ігнатуша.

Бал-2018, за віденською традицією, відкриють 35 пар дебютантів, серед яких - учасники АТО, артисти, спортсмени, актори та співаки. Вони виходитимуть на танцпол під чарівні мелодії Йоганна Штрауса, Вольфганга Амадея Моцарта, Йозефа Гайдна, які виконуватиме симфонічний оркестр "Київ-Класик" під керівництвом артиста ЮНЕСКО в ім’я миру, маестро Германа Макаренка – цей знаний колектив багато років створює художню програму віденських балів в Україні та за кордоном.

Читайте також: Гостей Віденського балу в Києві пригостять устрицями і "українськими трюфелями"

Лейтмотивом балу у Києві звучатиме гімн УЄФА, а окрасою спортивної теми стане футбольний галоп за участі відомих українських футболістів.

Гості насолоджуватимуться співом солістів Віденської опери Крістіана Дрехера та Національної опери України Сусанни Чахоян, а також молодих оперних виконавців Маріам Равашдех та Олександра Юпатова, який вже має досвід співпраці з Віденською філармонією у Китаї. Святковий виступ відомого українського композитора, піаніста-віртуоза Євгена Хмари стане справжнім подарунком для шанувальників вишуканої класики.

Окрасою балу стане спеціальний проект від Kyiv Tango Project за участю короля Віденського балу-2017, заступника голови КМДА Олексія Резнікова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-