У бізнес-центрі

У бізнес-центрі "Гулівер" проводять евакуацію через повідомлення про пожежу - ЗМІ

Укрінформ
Евакуація людей проводиться з 31-33 поверхів столичного бізнес-центру "Гулівер" через повідомлення про пожежу.

Про це повідомляє телеканал "112 Україна".

"Ліфти у цей час у приміщенні не працююють, і працівникам довелось спускатись сходами. До бізнес-центру прибула "швидка". Всередині працюють представники ДержНС та поліції", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що пожежа розпочалась на 32-му поверсі, де розташований офіс медіа-холдингу "Вести". З самого ранку там проводили обшуки силовики. Вони залишили приміщення орієнтовно о 17:45, інформує телеканал.

Як повідомлялося, 8 лютого працівники Головної військової прокуратури та Нацполіції  прибули у бізнес-центр "Гулівер" для виконання рішення суду про передачу приміщень 31, 32 та 33 поверхів в управління АРМА. Ця нерухомість належить ТОВ "Юнісон груп" і була заарештована у справі проти екс-міністра доходів та зборів Олександра Клименка.

Читайте також: АРМА: озброєні люди в масках погрожують компанії-управителю трьох поверхів "Гулівера"

Раніше у відповідь на запит Укрінформу в АРМА повідомили, що три поверхи у БЦ "Гулівер" були їм передані в управління ухвалою Печерського райсуду від 29 вересня 2017 року. Оскільки агентство самостійно не управляє арештованими активами, 17 листопада АРМА уклало відповідний договір з ТОВ "Коллієрз Інтернешнл". Повноваження цієї фірми на управління офісними приміщеннями на 31,32 та 33 поверхах БЦ "Гулівер" були внесені до Держреєстру нерухомості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-