АРМА: озброєні люди в масках погрожують компанії-управителю трьох поверхів

АРМА: озброєні люди в масках погрожують компанії-управителю трьох поверхів "Гулівера"

Укрінформ
Невідомі озброєні особи в масках погрожують представникам компанії-управителя, яким сьогодні було передано в управління три поверхи бізнес-центру "Гулівер".

Відповідна інформація оприлюднена на сторінці АРМА у Facebook.

"За даними Національного агентства невстановлені особи в масках та озброєні холодною зброєю, кийками та помповими рушницями погрожують представникам компанії-управителя, яким сьогодні було передано в управління три поверхи бізнес-центру "Гулівер", - йдеться у повідомленні.

У АРМА наголосили, що наразі єдиним законним володільцем зазначених приміщень є компанія-управитель на підставі договору управління майном.

Відповідно, всі перешкоди такому управлінню є незаконними та порушують як права компанії-управителя, так і зазначене рішення слідчого судді, що є кримінально караним діянням.

Будь-яка протидія є недопустимою. Про загрозу вже поінформовані правоохоронні органи, зазначили в агентстві.

Читайте також: Керівник АРМА пояснив, чому приміщення "Гулівера" брали штурмом

Як повідомляв Укрінформ, 8 лютого працівники Головної військової прокуратури та Нацполіції  прибули у бізнес-центр "Гулівер" для виконання рішення суду про передачу приміщень 31, 32 та 33 поверхів в управління АРМА.  Ця нерухомість належить ТОВ "Юнісон груп" і була заарештована у справі проти екс-міністра доходів та зборів  Клименка.

Раніше Укрінформу у відповідь на запит в АРМА повідомили, що три поверхи у БЦ "Гулівер" були їм передані в управління ухвалою Печерського райсуду від 29 вересня 2017 року. Оскільки агентство самостійно не управляє арештованими активами, 17 листопада АРМА уклало відповідний договір з ТОВ "Коллієрз Інтернешнл". Повноваження цієї фірми на управління офісними приміщеннями на 31,32 та 33 поверхах БЦ "Гулівер" були внесені до Держреєстру нерухомості.

Водночас у ТОВ "Коллієрз Інтернешнл" нашому агентству повідомили, що вони були управителями активів до 31 грудня 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-