Німеччина дає Києву €280 тисяч на впровадження концепції «розумного міста»

Німеччина дає Києву €280 тисяч на впровадження концепції «розумного міста»

Укрінформ
Німецький уряд надає підтримку Київській міській державній адміністрації у реалізації Kyiv Smart City 2020 у рамках проекту «Надання підтримки місту Київ у впровадженні відкритого бюджету».

Про це повідомляється на офіційному сайті КМДА.

«Проект «Надання підтримки місту Київ у впровадженні відкритого бюджету» виконується німецькою урядовою компанією Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH на замовлення уряду Німеччини. Він надає фінансування проекту в розмірі 280 тисяч євро», - повідомляють у КМДА.

Близько 200 держслужбовців, журналістів, представників громадськості пройдуть навчання для використання порталу «Відкритий бюджет», чий функціонал буде значно розширено: з’явиться доступ до моніторингу даних про бюджетні кошти, виконання бюджету окремими його розпорядниками, доходи від оренди або іншого використання муніципальної власності. 

Це дасть змогу, своєю чергою, за допомогою карти Києва отримувати інформацію про доходи від об’єктів зовнішньої реклами. Так місто отримає нові інструменти в управлінні зовнішньою рекламою, що значно сприятиме її суттєвому зменшенню у місті, запевняють в адміністрації.

Читайте також: КМДА спільно з поліцією провела рейд проти шахраїв-паркувальників

В КМДА наголошують, що усі заходи на реалізацію проекту «Надання підтримки місту Київ у впровадженні відкритого бюджету» спрямовані на подолання корупції та створення умов для прозорості управління бюджетними коштами Києва, а також на підвищення кадрового потенціалу співробітників муніципалітету.

Завершення реалізації усіх заходів заплановано на початок 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-