Земельну комісію Київради «атакували» противники будівництва чергової висотки

Земельну комісію Київради «атакували» противники будівництва чергової висотки

Укрінформ
Земельну комісію Київради «атакували» противники будівництва чергової висотки

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, перед початком засідання біля дверей приміщення, де воно проходило, зібрався цілий натовп. Активісти вимагали від голови комісії Олександра Міщенка розпочати засідання.

Одне із гострих питань, яке було у порядку денному та на розгляд якого прийшла значна частина громади, стала доля скверу Радунка (проспект Алішера Навої у Дніпровському районі столиці), де забудовник планує звести багатоповерхівку в зеленій прибудинковій зоні.

«Засідання затримували з невідомих причин, нас до зали не впускали, в коридорі скупчилися представники громади, активісти, люди, які прийшли з інших питань. Поки голову комісії активісти не запросили особисто з кабінету й він не підійшов до дверей зали засідань сам, туди не впускали навіть депутатів», - розповіла юрист Тетяна Єрмакова, яка займається справою скверу Радунка.

Всіх охочих до зали так і не пустили, запрошували тільки тих, чиє питання розглядали, не більше десятьох осіб. Депутати пізніше пояснили, що посилені заходи охорони ввели після того, як на минулому засіданні активіста та депутата, які виступали проти забудови на Алішера Навої, облили зеленкою.

Як повідомлялося раніше, у Дніпровському районі громада організувала цілодобове чергування, аби протидіяти спробам забудовника "захопити" сквер на проспекті Алішера Навої заради зведення багатоповерхівки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-