Smart City: створення єдиної мережі покращить ефективність управління Києвом

Smart City: створення єдиної мережі покращить ефективність управління Києвом

Укрінформ
Впровадження єдиної мережевої інфраструктури у рамках проекту Smart City дозволить зробити більш ефективними процеси управління, взаємодію структурних підрозділів КМДА та комунальних підприємств.

Про це під час презентації нової інформаційної інфраструктури міської адміністрації заявив мер Києва Віталій Кличко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми неодноразово говорили про впровадження нової системи управління містом, Smart Сity і впровадження інформаційної інфраструктури. У нашому місті багато різних підрозділів, але, на жаль, комунікації між цими підрозділами немає. Наше завдання об’єднати все це в єдину систему комунікацій", - сказав Кличко.

За його словами, запровадження єдиної мережі дозволить покращити комунікацію в системі управління містом та налагодити сучасну систему інформаційної безпеки.

Він зауважив, що результатом створення єдиної мережі стане вільний та захищений за сучасними стандартами обмін даними між департаментами та комунальними структурами міста. Буде запроваджена єдина система збереження, обміну та управління файлами, єдиний поштовий сервер, сервіс онлайн-конференцій.

"Запровадження системи забезпечить роботу загальноміської системи відеонагляду, електронного паркування, єдиного проїзного квитка, єдиної системи оповіщення в разі надзвичайної ситуації, єдиної системи управління КМДА з оптимізацією бізнес-процесів та інших систем", - зауважив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-