Центр Києва прикрашають 3000 тисячі гірлянд

Центр Києва прикрашають 3000 тисячі гірлянд

Укрінформ
Більше 3 000 гірлянд і 300 світлодіодних фігурних конструкцій прикрашають центральну частину столиці до новорічних і Різдвяних свят.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Наше завдання - за допомогою незвичайної та гарної ілюмінації, яка б нагадувала про наближення Нового року та Різдва, створити святковий настрій для всіх киян і гостей столиці. Разом із комунальним підприємством "Київміськсвітло" ми створили диво в центрі Києва - запрошуємо завітати ввечері на одну з центральних вулиць столиці та насолодитися новорічними вогнями", - зазначив директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Майзель.

Сьогодні ілюмінація встановлена на таких вулицях та площах Києва, а також на прилеглих до них територіях:

- на Софійській площі та Майдані Незалежності дерева прикрашені гірляндами;

- на вул. Хрещатик встановлена ілюмінація на тросових розтяжках над проїжджою частиною (більше 200 одиниць зимових мотивів). На деревах Каштанової алеї встановлено динамічний "падаючий лід". А ялинки та дерева вздовж вулиці прикрашені яскравими гірляндами (приблизно 50 одиниць);

- вулиця Богдана Хмельницького декорована ілюмінацією у вигляді гірлянд і куль на тросових розтяжках над проїжджою частиною (140 одиниць);

- на Європейській площі святкова ілюмінація простягається над проїжджою частиною;

- вул. Грушевського оздоблена святковою ілюмінацією на тросових розтяжках над проїжджою частиною та на опорах зовнішнього освітлення (мотиви, гірлянди).

Окрім того, до новорічних свят ілюмінацією прикрашено такі будівлі в центрі міста: Київську міську державну адміністрацію, Національну філармонію України, Консерваторію, Головпоштамт, Укркоопспілку. На Майдані Незалежності архітектурно-декоративне освітлення на фасадах будівель на вул. Грінченка, 2/1, вул. Софіївській, 1/2, вул. Софіївська, 2/1, вул. Малій Житомирській, 1/3, вул. Михайлівскій, 2.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-