Правозахисники: з дружини Виноградова взяли розписку про нерозголошення

Правозахисники: з дружини Виноградова взяли розписку про нерозголошення

Укрінформ
Стали відомі перші подробиці затримання в окупованому Криму активіста Українського культурного центру Андрія Виноградова.

Про це повідомляє Кримська правозахисна група.

"Як стало відомо Кримській правозахисній групі, в Сімферополі, в будинку родини Виноградових вранці 12 січня силовики провели обшук і вилучили комп'ютерну техніку та мобільні телефони. Після обшуку обох Виноградових відвезли в Управління ФСБ Росії по Республіці Крим та м.Севастополь", (м. Сімферополь, вул. Івана Франка, 13)", - йдеться в повідомленні Кримської правозахисної групи.

За її даними, о 14 годині жінку відпустили додому і повернули їй мобільний телефон. При цьому співробітники спецслужб взяли у кримчанки "розписку про нерозголошення інформації".

Нових подробиць про Андрія Виноградова не повідомляється, за винятком того, що до нього не допустили адвоката, коли він знаходився в будівлі ФСБ.

Як повідомили правозахисники, Виноградові виховують двох маленьких дочок. Андрій працює консультантом у магазині.

Як повідомляв Укрінформ, затриманого у четвер вранці у Сімферополі українського активіста Андрія Виноградова та його дружину Наталю відпустили додому. Про підстави затримання та обшуку в їх будинку нічого не повідомляється.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-