У Севастополі звільнили викладачку коледжу «за дискредитацію російської армії»

У Севастополі звільнили викладачку коледжу «за дискредитацію російської армії»

Укрінформ
Викладачку одного із коледжів у тимчасово окупованому Севастополі притягнули до відповідальності за нібито «дискредитацію армії РФ» у коментарі в Телеграмі.

Про це повідомляє місцеве видання «Меридіан Севастополя» із посиланням на матеріали підконтрольного Росії Гагаринського районного суду Севастополя, передає Укрінформ.

Повідомляється, що жінка залишила негативну оцінку дій російських військових під інформаційним повідомленням про падіння американського безпілотника у Чорне море.

Зазначається, що на момент «правопорушення» вона була викладачем англійської мови в одному із севастопольських коледжів. Однак на момент винесення "судового рішення" її офіційно звільнили з роботи.

Читайте також: Загарбники використовують «націоналізацію» в Криму для пропаганди - Чубаров

«Ця обставина, а також наявність у жінки малолітньої дитини, вихованням якої вона займається сама, були визнані "судом" пом'якшуючими обставинами. У результаті "суд" оштрафував мешканку на 15 тисяч рублів (близько 4 500 гривень – ред.)», - йдеться в дописі.

Як повідомлялося, за 15 місяців із початку повномасштабного вторгнення загарбники в тимчасово окупованому Криму склали 350 протоколів за статтею 20.3.3 російського кодексу про адмінпорушення «дискредитація російської армії».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-