Зеленський розповів про інвестиційний клімат в Україні та вступ до НАТО

Зеленський розповів про інвестиційний клімат в Україні та вступ до НАТО

Укрінформ
Для поліпшення інвестиційного клімату кандидат в президенти України Володимир Зеленський запропонував усунути тиск на бізнес з боку силових структур.

Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу "Україна", яке у запису вийшло в ефір ввечері 7 квітня.

"Всі функції тиску на бізнес і впливу на економіку повинні бути забрані у правоохоронних органів: у Служби безпеки, у Генеральної прокуратури, у МВС. Для цього повинен бути створений окремий орган, який займається економічними злочинами", - підкреслив Зеленський.

Читайте також: Зеленський заявив, що готовий до переговорів з Путіним

За його словами, Захід наразі чекає гарантій безпеки для своїх інвестицій в Україну.

«Що стосується бізнес-відносин, економічних відносин із Заходом - вони чекають гарантій, вони вважають, що з новим президентом у них з'явиться гарантія. Повинен, врешті-решт, з'явитися нормальний клімат як для українських інвестицій, так і для західних інвестицій», - сказав він.

Читайте також: Дебати: Порошенко чекає Зеленського на "Олімпійському" 14 квітня

Зеленський також зазначив, що підтримує курс України до НАТО, однак сам вступ до Альянсу має відбутися "через референдум".

"Цей (євроатлантичний - ред.) курс Україна давним-давно вибрала і ніхто не збирається міняти (його)", - зазначив Зеленський, додавши при цьому, що як громадянин України підтримує вступ України до НАТО, але вважає, що «потрібно пояснити людям, що це» і «достукатися до кожної людини, яка живе на сході України».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-