Дебати: Порошенко чекає Зеленського на

Дебати: Порошенко чекає Зеленського на "Олімпійському" 14 квітня

Відео
Укрінформ
Президент Петро Порошенко чекатиме Володимира Зеленського на дебати 14 квітня на НСК "Олімпійський".

Про це він повідомив у програмі "Підсумки тижня з Олегом Панютою" на телеканалі "Україна" у неділю, передає Укрінформ.

"Хочу наголосити, що 14 квітня в наступну неділю на "Республіканському стадіоні" (стара назва, нині стадіон називається НСК "Олімпійський" - ред.), саме там, де запропонував пан Зеленський, я чекаю його для проведення дебатів", - сказав він.

Він додав, що оптимальним часом для проведення дебатів буде 19-20 година.

"Я запрошую і глядачів, як запрошував пан Володимир Зеленський, я запрошую усі канали, щоб дебати були проведені в місці, у часі, як хотів Володимир Зеленський", - зазначив глава держави.

За його словами, кандидату у Президенти України Володимиру Зеленському потрібно не дати "зійти з цієї його пропозиції", оскільки "це буде безвідповідально по відношенню до країни, це буде безвідповідально по відношенню до виборців".

Порошенко висловив переконання, що в умовах війни з Росією надзвичайно ризиковано вибирати в якості президента "кота в мішку".

Як повідомляв Укрінформ, 7 квітня Центральна виборча комісія оголосила про другий тур виборів Президента України. На чергових виборах Президента України до другого туру виходять шоумен Володимир Зеленський та чинний глава держави Петро Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-