Суд просять зобов’язати НАЗК перевірити главу КВУ через спроби заборонити

Суд просять зобов’язати НАЗК перевірити главу КВУ через спроби заборонити "Слугу народу 3"

Укрінформ
До Окружного адмінсуду надійшов позов, у якому просять суд зобов'язати Нацагентство з питань запобігання корупції перевірити діяльність нардепа Олександра Черненка на конфлікт інтересів через його спроби заборонити трансляції фільму «Слуга народу 3».

Відповідна інформація оприлюднена на сайті суду.

«Позивач у своєму адміністративному позові зазначає, що у соцмережі Facebook було опубліковано відео, у якому містилась інформація про те, що Олександр Черненко, використовуючи свій статус народного депутата, здійснює неправомірні дії, спрямовані на заборону трансляції, розповсюдження фільму «Слуга народу 3», - йдеться у повідомленні.

У цьому зв'язку позивач просить суд визнати протиправною бездіяльність НАЗК щодо перевірки діяльності народного депутата Олександра Черненка на наявність у його діях конфлікту інтересів під час спроби втручання у нинішній виборчий процес.

Читайте також: До другого туру виборів виходять Зеленський та Порошенко. Тимошенко – третя

Також позивач просить суд зобов’язати НАЗК здійснити відповідну перевірку щодо наявності в діях парламентарія конфлікту інтересів під час намагання вплинути на виборчий процес виборів Президента України в 2019 році.

Наразі вирішується питання про відкриття провадження у цій адміністративній справі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-