Зеленський заявив про вихід із кіпрської компанії, що має бізнес у РФ

Зеленський заявив про вихід із кіпрської компанії, що має бізнес у РФ

Відео
Укрінформ
Керівник “Студії Квартал-95” та потенційний кандидат у президенти Володимир Зеленський заявив, що виходить зі складу акціонерів кіпрської компанії Green Family LTD, якій належить російська кінокомпанія “Gree Films”.

Відповідний документ шоумен оприлюднив у відео, опублікованому на Youtube-каналі “Команда Зеленського”.

Згідно з документом Зеленський, який є власником 300 акцій компанії Green Family LTD, зареєстрованої в Республіці Кіпр, повідомив про вихід зі складу акціонерів компанії та доручив у найбільш стислий термін здійснити всі дії, що передбачені законодавство для виходу з акціонерів компанії.

Документ датований 23 січня 2019 року.

Раніше журналісти програми розслідувань "Схеми" повідомили, що знайшли три російські компанії, які займаються виробництвом кінофільмів і телевізійних програм. Кінцевими власниками цих трьох компаній зазначені Володимир Зеленський, його бізнес-партнери Андрій Яковлєв, Борис і Сергій Шефір, а також соратник бізнесмена Ігоря Коломойського Тимур Міндич.

Читайте також: У Росії заявляють, що знайдуть гроші на фільми Зеленського

Пізніше Зеленський визнав, що через офшори володіє активами в Росії. В інтерв'ю виданню «Українська правда» він розповів, що є співвласником офшорної компанії Green Family LTD, якій у свою чергу належить компанія Green films (працює в Росії). Крім того, Green Family LTD досі отримує доходи з продуктів, які були випущені в Росії до 2014 року, зокрема з серіалу «Свати».

В інтерв'ю Зеленський також заявив, що після юридичної експертизи прийняв рішення вийти зі складу власників кіпрської компанії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-