У Канаді заморозили російського майна й коштів на понад $350 мільйонів

У Канаді заморозили російського майна й коштів на понад $350 мільйонів

Укрінформ
У рамках впровадження економічних санкцій проти РФ за порушення суверенітету України у Канаді було заблоковано активів і коштів на загальну суму понад 457 млн канадських доларів (більше 350 млн дол США).

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це заявили у Королівській канадській кінній поліції, відповідальній за контроль за дотриманням санкцій.

“З 24 лютого 2022 року у Канаді загалом було заморожено активів на 140,1 млн канадських доларів у еквіваленті й припинено фінансових транзакцій на понад 317,2 млн дол, відповідно до заборон, визначених Актом про спеціальні економічні заходи стосовно Росії”, - заявили правоохоронці.

У поліції додали, що заблокували також фінансових операцій на суму 387,2 тис канадських дол й заморозили активів на 116,1 тис дол, пов’язаних із підсанкційними білоруськими особами.

Читайте також: У Німеччині заморожені російські активи становлять €3,9 мільярда

Додамо, що минулого разу подібні монетарні дані стосовно канадських антиросійських санкцій було оприлюднено у вересні минулого року і з того часу загальна вартість замороженого майна й коштів зросла всього на 16 млн канадських дол, хоча перелік підсанкційних осіб був розширений.

Як повідомлялося, Канада розширила санкції щодо Росії через її незаконну військову співпрацю із КНДР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-