Президент подякував енергетикам, які відновлюють галузь після російських ударів

Президент подякував енергетикам, які відновлюють галузь після російських ударів

Укрінформ
Президент України подякував працівникам енергетичної галузі, які безперервно працюють вже тиждень, щоб відновити енергопостачання в різних регіонах після російських терористичних ударів.

Слова вдячності Володимир Зеленський висловив у вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

«Увесь тиждень майже безперервно працюють наші енергетики, ремонтні бригади, будівельники. Всі ті, хто залучений до ліквідації наслідків російських ударів та до захисту об’єктів енергетики. В різних регіонах. Це багато людей, які буквально витягують нормальне життя нашої держави», - зазначив він.

Зеленський подякував тим українцям, які відновлюють генерацію та постачання електрики, «хто справді все робить, щоб Україна жила нормально – з електрикою, з можливістю працювати».

Глава держави висловив вдячність Євгенію Космину з Вінницької області, Роману Бахолдіну та Анатолію Бондаренку з Дніпропетровщини, Віталію Сороці та Олександру Нечитайлу з Донеччини, Олександру Бабенку, Юрію Бохану, Віталію Іванченку з Запорізької області, Олександру Закревському та Євгену Чернишову з Кіровоградської області, Андрію Процюку зі Львівщини.

Читайте також: Президент: Весь тиждень енергетики, ремонтники й будівельники витягують нормальне життя України

Зеленський відзначив працівників енергетичної галузі з Полтавщини – Богдана Берестеня та Сергія Кузьміна, а також Анатолія Мураховського та Романа Потурнака з Одеської області.

Окрім того було відзначено Руслана Жиліна, Андрія Рябченка, Федора Дорогова з Херсонщини, Євгенія Дьякова, Михайла Парфенюка, Віталія Лубяницького з Харківщини, Романа Гнатюка, Івана Швеця, Сергія Микитюка з Хмельницької області, Василя Будного, Олега Даниліва та Богдана Войцехівського з Франківщини, а також Юрія Власенка, Владислава Головньова з Черкаської області.

«Дякую вам, хлопці! Маємо завжди пам’ятати, що сила України – це сила народу нашого, конкретних людей, які роблять – кожен і кожна – максимум, щоб Україна могла робити максимум. Щоб ми всі вистояли, щоб ми всі могли досягати спільних результатів і захистити нашу державу й наше життя. Кожен зараз повинен робити своє – на сто відсотків, щоб Україна загалом здобувала те, що потрібно», - резюмував глава держави.

Читайте також: Російські терористи націлені на енергетичне знекровлення України - Зеленський

Як повідомлялося, у ніч проти 29 березня російські війська завдали масованого удару по об'єктах енергетики України. Зокрема постраждали три ТЕС Групи ДТЕК.

Попередній масований удар відбувся 22 березня - постраждали теплоелектростанції, ДніпроГЕС та високовольтні підстанції.

Фото ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-