Канадський бізнес розглядає можливості для інвестицій у транспортну галузь України

Канадський бізнес розглядає можливості для інвестицій у транспортну галузь України

Укрінформ
Канадський бізнес розглядає інвестиційні проєкти з розвитку транспортної галузі України.

Як передає Укрінформ з посиланням на Мінвідновлення, про це йшлося під час зустрічі віцепрем'єр-міністра з відновлення України - міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Олександра Кубракова з Надзвичайним і Повноважним Послом Канади в Україні Наталкою Цмоць.

«Мета зустрічі – обговорення основних пріоритетів відновлення та розвитку транспортної галузі України та залучення приватного капіталу», - йдеться в повідомленні.

Як підкреслили в міністерстві, транспортний сектор, навіть попри війну, залишається одним з інвестиційно привабливих – наразі уряд фокусує увагу на збільшенні експортних спроможностей наземних та водних шляхів, причому як довгостроковій, так і короткостроковій перспективі.

Читайте також: Держава через гранти вже інвестувала ₴7 мільярдів у розвиток бізнесу

Зазначається, що серед основних напрямків для інвестицій у транспортній галузі Канада розглядає: залізничні перевезення, зокрема мультимодальні; проєкти з модернізації українських чорноморських портів; розвиток наземних пунктів перетину кордону; сприяння у швидкому відновленні цивільної авіації та кораблебудування.

Як повідомлялося, Канада запускає в Україні ініціативу «Інклюзивне відновлення за лідерства громад» (CLIR), в межах якої 19 громад отримають експертну підтримку у сталому, інклюзивному, соціальному та економічному відновленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-