Рух вантажівок відновлюється: польські перевізники завершили блокування двох пунктів пропуску

Рух вантажівок відновлюється: польські перевізники завершили блокування двох пунктів пропуску

Укрінформ
Польські перевізники завершили блокування перед пунктами пропуску «Краківець» та «Рава-руська».

Про це йдетьсяу повідомленні ДПСУ, передає Укрінформ

За інформацією від Прикордонної варти Республіки Польща – сьогодні близько 16:00 (за київським часом) завершилася акція протесту перед пунктами пропуску «Краківець-Корчова» та «Рава-Руська-Гребенне».

«За інформацією від Прикордонної варти Республіки Польща – сьогодні близько 16:00 (за київським часом) завершилася акція протесту перед пунктами пропуску «Краківець-Корчова» та «Рава-Руська-Гребенне», - інформує пресслужба прикордонного відомства.

Як зазначається, оформлення та пропуск через кордон вантажних транспортних засобів у двох напрямках здійснюється у звичайному режимі.

Читайте також: Посол у Польщі - про угоду для розблокування кордону: Це лише перший етап діалогу

Прикордонники спільно з працівниками контрольних служб працюють, аби забезпечити пропуск максимальної кількості вантажівок. На даний час на в’їзд в Україну перед цими пунктами пропуску очікують майже 700 вантажівок.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство інфраструктури Польщі підписало угоду з організаторами блокади пунктів пропуску на польсько-українському кордоні, згідно з якою протестувальники призупиняють до 1 березня свій протест, а до цього часу уряд РП зобов’язується вирішити їхні проблеми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-