Уряд виділить близько 40 мільярдів на підтримку українських виробників - Шмигаль

Уряд виділить близько 40 мільярдів на підтримку українських виробників - Шмигаль

Відео
Укрінформ
Кабінет міністрів України у наступному році виділить близько 40 млрд грн на програми з підтримки економічної активності, інвестицій та українських виробників.

Про це повідомив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час засідання уряду, передає Укрінформ із посиланням на сторінку очільника уряду у Фейсбуці.

За його словами, “продовжимо нашу успішну програму безповоротних грантів єРобота. Сьогодні ухвалюємо рішення про збільшення програми фінансування мікрогрантів на 1,3 млрд грн. Загальна сума програми тепер складе 3,2 млрд грн”.

“Також сьогодні ухвалили рішення про створення трьох нових індустріальних парків. Мова йде про два нові промислові парки на Хмельниччині та один на Львівщині. Очікується, що завдяки цим майданчикам буде створено приблизно 1,5 тисячі нових робочих місць, а сукупні інвестиції можуть перевищити 5,5 млрд грн”, - зазначив Шмигаль.

Читайте також: ЄБРР виділить Україні €150 мільйонів для підтримки енергетичної безпеки - Шмигаль

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет міністрів України напрацював низку проєктів нормативних документів щодо підтримки інноваційної діяльності в Україні.

Фото: КМУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-