У Чорному морі чергують два підводних та один надводний ракетоносії РФ

У Чорному морі чергують два підводних та один надводний ракетоносії РФ

Укрінформ
Два підводних та один надводний ракетоносії наразі знаходяться на бойовому чергуванні у Чорному морі, сумарний залп яких може сягнути 16-х одиниць.

Як передає Укрінформ, про це повідомила в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» керівник об’єднаного пресцентру оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк.

«Ознаки загрози існують. Ворог продовжує маневрування корабельним угрупуванням. Він постійно переміщує ракетоносії. Якщо вдень їх сьогодні було нарощено аж до 4-х - два надводних, два підводних, то зараз один надводний заведений в пункт базування - на чергуванні залишаються два підводних й один надводний ракетоносії. Сумарний залп ракет в такому випадку може сягати 16-х одиниць», - зазначила вона.

Гуменюк додала, що пуски з підводних ракетоносіїв українським ППО виявити складніше. Чергування двох підводних ракетоносіїв, за її словами, може свідчити, що ворог готує "підступну атаку за допомогою дронової та ракетної атаки".

Читайте також: Ворог б'є по Києву, щоб помститися за свої невдачі на фронті - Повітряні сили

Як повідомляв Укрінформ, протягом минулої доби противник завдав 62 авіаційних удари та здійснив 54 обстріли з реактивних систем залпового вогню. Є постраждалі серед цивільного населення, пошкоджено приватні житлові будинки, інша інфраструктура.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-