Ворог б'є по Києву, щоб помститися за свої невдачі на фронті - Повітряні сили

Ворог б'є по Києву, щоб помститися за свої невдачі на фронті - Повітряні сили

Укрінформ
Росія хоче помсти через свої невдачі на фронті, тому зосереджує удари по Києву, аби продемонструвати їх для внутрішньої аудиторії.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, відповідаючи на запитання, чому найбільших обстрілів зазнає саме Київ.

"Щоб зрозуміти це, потрібно ...подивитися їхні Tелеграм-канали, їхні пропагандистські передачі скабеєво-соловйовські. І стане зрозуміло, від чого біситься ворог. У них злість з вух тече. Зрозуміло, що вони хочуть якоїсь помсти, помсти за свої невдачі, помста потрібна для внутрішнього споживача, яким локшину на вуха навішують", - зазначив Ігнат.

Відео: телемарафон «Єдині новини»

За його словами, це зумовлено також відсутністю успіхів російських військ на фронті.

"Успіхів у них немає, війська на східних підступах, зокрема на Бахмутському напрямку, були сильно розбиті. Хоч вони вихваляються досягненнями, що ті руїни від Бахмуту вони взяли, але ж, як бачимо, наступальні дії ворога фактично зупинені, таким чином, їм потрібно хоч щось донести своїм людям", – пояснив речник.

Читайте також: У Києві внаслідок нічної атаки загинула людина, семеро поранені

Ігнат нагадав, що балістичні ракети не досягають цілей у столиці.

Як повідомляв Укрінформ, Сили протиповітряної оборони вночі 30 травня знищили 29 із 31 ворожих ударних безпілотників типу Shahed 136/131.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-