Дорога між Миколаєвом та Одесою забита фурами з зерном, яке везуть до портів «Великої Одеси»

Дорога між Миколаєвом та Одесою забита фурами з зерном, яке везуть до портів «Великої Одеси»

Укрінформ
Дорога між Миколаєвом й Одесою забита фурами з зерном та іншою сільгосппродукцією, яку везуть в напрямку портів «Великої Одеси».

Про це повідомив міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич на брифінгу в Медіацентрі Україна - Укрінформ, передає кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні дорога між Миколаєвом й Одесою і вдень, і вночі забита фурами з зерном та іншою сільгосппродукцією. Наразі миколаївські порти заблоковані, росіяни їх обстрілюють, тому продукція вивозиться фурами в напрямку портів «Великої Одеси», які сьогодні задіяні в так званій «зерновій угоді», - зазначив Сєнкевич..

На його думку, таким чином аграрний бізнес знаходить можливості працювати і реалізовувати свою продукцію навіть у тяжкі воєнні часи.

Читайте також: З українських портів вже експортували 4,1 мільйона тонн агропродукції

Як повідомлялося, 22 липня Україна, Туреччина, росія та ООН підписали у Стамбулі Ініціативу про безпечне транспортування зерна та продуктів харчування з портів «Одеса», «Чорноморськ» та «Південний». Зернова угода розрахована на 120 днів, але Туреччина, підтримувана ООН, налаштована на її продовження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-