Програма «єРобота» має допомогти українським підприємцям розвиватися – Шмигаль

Програма «єРобота» має допомогти українським підприємцям розвиватися – Шмигаль

Укрінформ
Урядова програма «єРобота» має допомогти українським підприємцям розвиватися шляхом нарощування виробництва та створення нових робочих місць.

Як передає Укрінформ, про це повідомив Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль у Телеграмі.

Він розповів, що на Одещині відвідав підприємство «Дунайський аграрій», яке спеціалізується на вирощуванні органічних овочів, фруктів, зернових культур та продуктів тваринного походження.

"Наша мета — щоб українські підприємства тут, в Україні, створювали нові робочі місця, нарощували свої виробництва й генерували додану вартість. Коли ми розробляли програму «єРобота», то орієнтувалися саме на такі господарства. Будемо й надалі розвивати та підтримувати такі ініціативи", - зазначив Шмигаль.

Він додав, що урядова програма «єРобота», зокрема, передбачає гранти на створення садів і теплиць. Голова підприємства «Дунайський аграрій» повідомив, що вони вже подали заявку на участь у програмі.

Читайте також: Шмигаль поспілкувався з переселенцями в Ізмаїлі

"Радий дізнатися, що урядові ініціативи так швидко набирають популярності серед аграріїв. Розповів також про напрямок підтримки переробної сфери та закликав узяти участь й у цій програмі", - сказав очільник уряду.

Як раніше повідомлялося, Шмигаль на Одещині оглянув потужності портів Ізмаїл та Рені, також ознайомився з умовами розміщення внутрішньо переміщених осіб в Ізмаїльському міському центрі соціально-психологічної реабілітації дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-