Президент: Зробимо все, щоб економіка України відроджувалася

Президент: Зробимо все, щоб економіка України відроджувалася

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський запевнив, що попри розв’язану росією війну буде зроблено все для відродження української економіки.

Про це він сказав у вечірньому відеозверненні, повідомляє Укрінформ.

«Попри весь тиск Росії, попри всі російські удари зробимо все, щоб економіка України, щоб економічна активність в Україні відроджувалася», - зазначив глава держави.

Він нагадав, зокрема, що у п’ятницю уряд погодив законопроєкт, який дасть змогу розмитнення авто через державний сервіс у «Дії».

За словами Президент, увесь процес розмитнення буде максимально прозорим, зручним і одразу прибере всі тіньові схеми, які були можливі в попередні роки в цій сфері.

«Сподіваюся, народні депутати України швидко проголосують за такий крок», - зауважив Зеленський.

Читайте також: Президент обговорив з урядовцями економічні та оборонні питання

Також він розповів, що уряд представив конкретні деталі нових державних програм, які мають забезпечити нові робочі місця й підтримку для бізнесу й передусім стосуються безповоротних грантів для мікробізнесу та іншої спеціальної фінансової підтримки для малого й середнього підприємництва.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів на засіданні 10 червня підтримав законопроєкт про автоматичне розмитнення автомобілів через застосунок "Дія" та скасування оподаткування електрокарів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-