Відомий футболіст і тренер зустрівся з учнями українських шкіл в ОАЕ

Відомий футболіст і тренер зустрівся з учнями українських шкіл в ОАЕ

Фото, відео
Укрінформ
Видатний український футболіст Сергій Ребров, чинний головний тренер еміратського футбольного клубу «Аль-Айн», зустрівся з учнями українських шкіл «Дивосвіт» (Абу-Дабі) та «Софія» (Дубай).

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в ОАЕ.

Зауважується, що легендарний спортсмен поспілкувався з дітьми, відповів на їхні численні запитання і провів автограф-сесію.

«Ця зустріч точно запам’ятається маленьким українцям, адже дітлахи отримали потужний заряд енергії від живого спілкування з легендою, його прикладу боротьби за перемогу і розповідей про шлях до успіху в улюбленій справі, як не здаватися і продовжувати рух до мети та наполегливу працю, яка привела його до вершин, звідки він на увесь світ прославив Україну», – йдеться в дописі.

Посольство подякувало директорці «Дивосвіту» Тетяні Атаб (Tania Atab) та Українській школі «Софія» / Sophia Ukrainian School за чудову подію.

Водночас видання «Емірати Сьогодні» інформує, що зустрічі відбулася в приміщенні представництва торгово-промислової палати України в ОАЕ. На ній були присутні понад 40 дітей, учителі українських шкіл в ОАЕ, а також представники Посольства України в ОАЕ і Консульства України в Дубаї.

За словами ініціаторки зустрічі Тетяни Атаб, Сергій відразу ж відповів на запрошення і з радістю погодився зустрітися з українськими дітьми

«Хоча було багато обмежень по часу, нам вдалося буквально за три дні спланувати й провести цей захід – захід, про який діти мріяли вже давно. Звичайно, і діти, і вчителі стежили за успіхами Сергія в чемпіонаті та кубку ОАЕ, ми відчували неймовірну гордість за всі його перемоги. І ми дуже хотіли, щоб діти зустрілися й поспілкувалися з нашим легендарним гравцем та тренером, який надихнув би їх на великі справи й перемоги. Дуже рада, що зустріч вийшла надзвичайно теплою, цікавою та насиченою. І хотіла б подякувати Сергію за увагу й терпіння, з якими він відповідав на всі запитання наших учнів», – розповіла вона.

Директорка школи «Софія» в Дубаї Наталія Сердюк зазначила, що це була незабутня зустріч, сповнена шаленими емоціями та радістю, і висловила надзвичайну вдячність пану Сергію за подаровану щасливу мить, та за те, що він поділився секретами, як стати успішною людиною.

«Тяжка праця, підтримка батьків і віра в себе – складові успіху. Наші діти сповнилися надією, тепер вони знають, що кожен, хто докладає зусилля, може втілити свою мрію в життя і здатен на великі й дивовижні справи, які, можливо, в майбутньому теж прославлятимуть нашу рідну Україну!», – наголосила вона.

Також повідомляється, що діти заспівали для Реброва разом з учителькою музики Ольгою Бондаренко вже відому на весь світ «Червону калину». 

А ще школи підготували для українського футболіста подарунки, які б нагадували йому про Україну – справжній «Київський торт», який спекла працівниця ресторанної кухні Інна Стоцька, вишиту українським орнаментом краватку та жовто-блакитні наліпки-сердечки для всіх членів сім’ї від Мирона Кушніра.

Нагадаємо, українська діаспора провела в Дубаї традиційну Великодню зустріч, до якої також долучилися українці, що недавно приїхали до ОАЕ, вимушено полишивши батьківщину через агресію рф.

Фото: Embassy of Ukraine in the UAE та ukrdubai.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-