ВР ухвалила закон про зарахування грантів до загального фонду держбюджету

ВР ухвалила закон про зарахування грантів до загального фонду держбюджету

Укрінформ
Верховна Рада ухвалила закон про зарахування грантів від іноземних держав до загального фонду державного бюджету.

Як повідомляє Укрінфом із посиланням на Телеграм народного депутата Ярослава Железняка, законопроєкт "Про внесення змін до пункту 3-8 розділу VI "Прикінцеві та перехідні положення" Бюджетного кодексу України" (7246) у цілому підтримали 294 парламентарії.

Згідно з документом, гранти на бюджетну підтримку від іноземних держав і фінансових установ, міжнародних фінансових організацій зараховуються до загального фонду державного бюджету.

Як повідомлялося, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що щоденні витрати України з державного бюджету, пов’язані з війною, становлять близько 2 млрд грн, водночас загальні втрати держави, пов'язані з руйнуванням інфраструктури та втратою економічного потенціалу, становлять до 4 млрд дол. на день.

Читайте також: Україна отримала від ЄС €120 мільйонів грантової допомоги

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-