Японія перестала страхувати свої компанії, які працюють у рф - Kyodo

Японія перестала страхувати свої компанії, які працюють у рф - Kyodo

Укрінформ
Японські страхові компанії, що займаються страхуванням майна, повністю призупинили укладання нових і продовження існуючих контрактів з фірмами, які працюють у росії, у відповідь на включення Японії москвою до низки «недружніх» країн.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Kyodo News із посиланням на джерела.

Зазначається, деякі японські страхувальники, зокрема Tokio Marine & Nichido, вирішили не продовжувати контракти з компаніями в росії після закінчення їх термінів дії.

"Як повідомили джерела, такі страхувальники, як Tokio Marine & Nichido Fire Insurance Co., також не продовжуватимуть чинні контракти після закінчення терміну їх дії, що може залишити японські фірми незастрахованими або змусить їх зіткнутися з великими витратами, укладаючи нові угоди з місцевими страховими. компаніями", – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Японія висилає російських дипломатів та оголошує нові санкції проти рф

Зазначається, що японські фірми, як і раніше, можуть укладати прямі контракти з російськими страхувальниками, але вони загрожують різними обмеженнями, наприклад, скороченням страхового покриття і вищою ціною на послуги.

Згідно з результатами опитування Tokyo Shoko Research, у росії у березні вели бізнес 200 японських компаній.

Читайте також: Японія відмовилась платити за російський газ у рублях

Як повідомлялося, на початку березня уряд росії затвердив «перелік іноземних держав і територій, які здійснюють щодо рф, російських компаній та громадян недружні дії», до якого серед інших країн увійшла і Японія.

У свою чергу, Японія ввела низку санкцій проти москви, у тому числі заборону на імпорт вугілля, заморожування активів сбербанку та альфа-банку і призупинення нових інвестицій.

24 лютого 2022 року росія напала на Україну, розпочала масовані бомбардування мирних міст та сіл, російські військові розв'язали масовий терор на тимчасово окупованих територіях. Перед нападом росія створила концентрацію військ на території білорусії та звідти здійснила напад на Україну, включаючи артилерійські й ракетні обстріли українських міст і сіл.

Фото: Bloomberg Finance LP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-