Шмигаль подякував ЄІБ та ЄС за фінансову підтримку України в умовах війни

Шмигаль подякував ЄІБ та ЄС за фінансову підтримку України в умовах війни

Укрінформ
Прем’єр-міністр України обговорив економічні наслідки військової агресії росії проти України з Президентом Європейського інвестиційного банку.

Як передає Укрінформ, про це глава українського уряду повідомив у Твітері.

“Обговорили сьогодні з Президентом ЄІБ Вернером Хойєром економічні наслідки військової агресії росії. Розповів про роботу Уряду над планом відновлення та єдиним Фондом відновлення України. Подякував Банку та ЄС за послідовну фінансову підтримку в умовах війни”, - зазначив Шмигаль.

Як повідомлялося, Шмигаль заявив, що за дорученням Президента уряд починає працювати над формуванням чотирьох фондів, кошти яких підуть на відновлення України.

Це, зокрема, фонд відновлення зруйнованого майна та інфраструктури, фонд з відновлення і трансформації економіки, фонд підтримки потерпілого бізнесу та фонд, який опікуватиметься обслуговуванням та погашенням українського боргу.

Читайте також: План відновлення України реалізуватимуть у три етапиШмигаль

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-