План відновлення України реалізуватимуть у три етапи – Шмигаль

План відновлення України реалізуватимуть у три етапи – Шмигаль

Укрінформ
План відновлення України U-24 втілюватимуть у життя у три етапи.

Про це Прем’єр-міністр Денис Шмигаль сказав в інтерв’ю ВВС News Україна, передає Укрінформ.

«Ми вже оголосили цей план. Називатимемо його U-24. Це план відновлення України. Буде відповідний фонд відновлення, яке відбуватиметься у три стадії. Перша вже відбувається, коли ми відновлюємо зруйновані об'єкти тимчасово, оперативно і швидко. Другий етап - це швидке відновлення негайно після завершення бойових дій. Перш за все треба відновити постачання води й електрики, щоб люди могли забезпечити своє існування на зруйнованих територіях», - сказав Шмигаль.

За його словами, третій етап - великий етап повноцінного відновлення наших міст, містечок, будівель, нашої інфраструктури, нашої країни в цілому. Цей етап буде найбільш витратним, найбільш тривалим, але влада хоче втілити його дуже швидко.

Читайте також: Україна точно прогодує себе, але рф може спричинити продовольчу кризу в світі – Шмигаль

Як повідомлялося, президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Війська агресора обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-