Українські виробники презентували свою продукцію та технології у Нідерландах

Українські виробники презентували свою продукцію та технології у Нідерландах

Фото
Укрінформ
У Роттердамі на міжнародній виставці EUROPORT-2021 національний павільйон представив морську галузь України.

Як повідомляє власний кореспондент Укрінформу, національний стенд українських компаній морської галузі розпочав свою роботу 2 листопада 2021 року. Сьогодні, 5 листопада 2021 року, останній день, коли всі охочі можуть ознайомитися з продукцією українських компаній під час проходження міжнародної виставки EUROPORT-2021.

Виставка націлена на інноваційні технології та новітню продукцію світових виробників та постачальників у кораблебудуванні, технологіях, адмініструванні портів, міжнародному та внутрішньому навігаційному та професійному рибальстві. Основна увага акцентується на суднах спеціального призначення, включаючи будівництво морських суден, днопоглиблювальних суден, будівництво військово-морських суден, катерів, суден внутрішнього плавання, рибальських суден та супер яхт.

Читайте також: Міністр закордонних справ ОАЕ відвідав павільйон України на Expo 2020 Dubai

На міжнародній виставці в Роттердамі представлені технології: кораблебудування та ремонту суден, навігаційне обладнання, суднові рухові установки, палубне обладнання, системи безпеки, портові споруди, радіотехніка, інформаційні технології.

“Цього року Enterprise Europe Network Ukraine Консорціум виступив співорганізатором Національного стенду для українських компаній морської галузі разом з компанією МедіаКомпас за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України". Наш консорціум націлений на допомогу представникам малих та середніх підприємств України та інноваційних організацій на шляху пошуку міжнародних партнерів та започаткування міжнародної кооперації”, - зазначила в коментарі Укрінформу координатор EEN-Ukraine консорціуму Олена Фесенко.

За її словами, у рамках виставки Europort EEN-Ukraine консорціум виступив також співорганізатором міжнародного брокерського заходу MariMatch Europort 2021 спільно з Торгово-промисловою палатою Нідерландів, який є міжнародним майданчиком для бізнес-зустрічей.

“Цей захід - унікальна можливість налагодити нові транскордонні контакти та провести зустрічі з потенційними діловими партнерами, вивчити останні тенденції у морській галузі”, - підкреслила Фесенко.

Загалом на захід зареєструвалися 351 компанія з-понад 30 країн світу, серед учасників є 13 компаній з України.

Онлайн зустрічі триватимуть до 5-го листопада 2021. Всі охочі отримати можливість безкоштовної участі в b2b зустрічах можуть зареєструватися за посиланням https://marimatch-europort2021.b2match.io/

“Суднобудування - це частина промислового комплексу держави, що являє собою джерело валютних надходжень та забезпечує робочими місцями суміжні галузі: приладобудування, машинобудування, металургія тощо. Europort 2021 є майданчиком як для стартапів, так і для компаній, що розширюють свої горизонти”, - сказав Укрінформу генеральний директор РІА “Медіакомпас” Олександр Сивак.

Цього року було представлено 12 українських компаній, серед них, зокрема, Intellectual Maritime Technology, Corr-Map, Olivia Maritime, Shipping судноплавство, Mediacompas, SMG Smart Maritime Group, Artelmarine, Ukrainian Maritime Cluster, Kliver.

Український павільйон було представлено за підтримки посольства України у Нідерландах.

Участь у відкритті Національного павільйону України взяли, зокрема, перші секретарі посольства України в Нідерландах Володимир Бучок та Олексій Шарков.

Фото Ірини Драбок

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-