Міністр закордонних справ ОАЕ відвідав павільйон України на Expo 2020 Dubai

Міністр закордонних справ ОАЕ відвідав павільйон України на Expo 2020 Dubai

Укрінформ
Український павільйон на всесвітній виставці Expo 2020 Dubai відвідав міністр закордонних справ ОАЕ, що свідчить про повагу до України, а також високу зацікавленість у подальшому зміцненні українсько-еміратських дружніх відносин.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Мінекономіки.

"Міністр закордонних справ Об'єднаних Арабських Еміратів Його Високоповажність Абдулла бін Заїд Аль Нагаян здійснив оглядовий візит до павільйону України на Expo 2020 Dubai, що свідчить про повагу до України, а також високу зацікавленість у подальшому зміцненні українсько-еміратських дружніх відносин", - йдеться в повідомленні.

Участь України в Expo 2020 Dubai, концепція, формат та програма роботи павільйону безперечно є демонстрацією унікальності культури України, що сприятиме пошуку нових форм культурної та ділової співпраці, зміцненню партнерських відносин з ОАЕ та іншими країнами-учасницями.

Міністр закордонних справ ОАЕ наголосив, що участь України із власним павільйоном є знаковою подією. Український павільйон є одним із найкращих на Expo 2020 Dubai з точки зору архітектури та наповнення. Актуальність теми українського павільйону “Smart Ukraine – Connecting dots”, а також концепція внутрішнього наповнення, інноваційні продукти викликають великий інтерес серед відвідувачів виставки.

Читайте також: 1001 ніч китайської діджиталізації в ОАЕ

Як повідомляв Укрінформ, виставка Expo 2020, яку було відкладено на рік через пандемію COVID-19, розпочалася 1 жовтня 2021 року і триватиме по 31 березня 2022 року в м. Дубай. Очікується 28 млн відвідувачів, 190 країн-учасниць.

На Expo 2020 4 жовтня відзначили Національний день України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-