Пільги, кредити та інше: Кабмін має представити програми підтримки бізнесу на карантині

Пільги, кредити та інше: Кабмін має представити програми підтримки бізнесу на карантині

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський запропонував Кабінету Міністрів представити програму підтримки малого та середнього бізнесу, який дотримується запроваджених через пандемію COVID-19 карантинних санітарно-епідемічних норм, зокрема, в регіонах із червоним рівнем епіднебезпеки.

Про це йшлося на селекторній нараді під головуванням глави держави, повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу ОП.

«Незабаром уряд має підготувати ініціативи з підтримки малого та середнього бізнесу під час карантинних обмежень. Зокрема, ці програми повинні передбачати пільги на оренду приміщень, кредитування та сплату комунальних послуг. Серед іншого, йдеться про тих представників малого й середнього бізнесу, які дотримуються всіх санітарно-епідемічних норм, запроваджених урядом», - розповіли в Офісі Президента.

Читайте також: Міністр фінансів вважає більш ефективними локальні карантинні заходи

Водночас Національна поліція та Служба безпеки доповіли про заходи, яких вживають з метою протидії підробці сертифікатів вакцинації та ПЛР-тестів. Зазначається, що за фактами цих правопорушень складено протоколи та відкрито кримінальні провадження.

Як повідомлялося, станом на 3 листопада в червоній зоні епідемічної небезпеки перебуває Київ та 15 регіонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-